Mustang Mach-E i Egersund

20.01.2021

I forrige uke hadde vi her i Bilservice Egersund gleden av å vise frem og tilby prøvekjøring av den nye helelektriske SUV'en Mustang Mach-E.

I løpet av uken var over 80 personer innom oss og prøvekjørte den nye bilen. For å få dette til valgte vi derfor å tømme salgshallen for alle biler.

– Frosten gjorde at vi startet omvisningen av bilen inne i hallen før vi har kjørt ut. Krav om hansker munnbind og vask av oppholdsrom mellom hvert kunde, gjorde at vi valgte å tømme hallen. Skulle vi klare å vaske salgshallen hver dag og ha kontroll, måtte vi ha lokalet tomt. - Johnny Brekke, Daglig leder Bilserivce Egersund.

     Mustang Mach-E Egersund

Mustang Mach-E blir snart tilgjengelig igjen for prøvekjøring hos oss i Bilservice Egersund. Neste anledning blir i uke 6 og dersom du ikke fikk mulighet til å prøvekjøre bilen ved første anledning så ta kontakt med oss for å avtale tid for din prøvekjøring.

For å avtale tidspunkt fyll ut skjemaet nedenfor eller ta kontakt med Johnny på telefon 40 40 84 61 eller e-post [email protected].

Klikk her for prøvekjøringskjema

Les mer: Dalana Tidene sin sak om prøvekjøring av Mustang Mach-E hos Bilservice Egersund.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer