Ford Mustang Mach-E får økt godkjent tilhengervekt

02.05.2022

Den godkjente tilhengervekten på nye Mustang Mach-E økes fra 750 kg til 1000 kg på flere varianter.

Tilhengervekten vil bli økt på variantene Long Range RWD og Long Range AWD. Biler som produseres fra 5. mai 2022 vil automatisk være godkjent for 1000 kg tilhengervekt, mens biler produsert tidligere vil kunne oppdateres gjennom et besøk hos Statens Vegvesen. Disse berørte kundene vil bli direkte informert fra Ford Motor Norge om prosess.

Ford er nå også i full gang med utrulling av OTA-oppdateringer (Over The Air) for Mustang Mach-E, trådløse oppdateringer som har til formål å kontinuerlig forbedre kundenes kjøretøy. Disse inneholder både nye funksjoner, som eksempelvis den nye Sketch tegnefunksjonen som lar deg bruke SYNC-4 skjermen som et fullverdig tegnebrett. I tillegg inneholder den noen enkle spillfunksjoner. Denne funksjonen kan kun benyttes når bilen står parkert.

Allerede gjort flere flere justeringer og forbedringer av eksisterende funksjoner

Videre er det også gjort flere justeringer og forbedringer av allerede eksisterende funksjoner, med blant annet et oppgradert grensesnitt som gir kunden større valgfrihet for når fremtidige OTA-oppdateringer skal lastes ned til deres bil. Det er også gjort store forbedringer i integrasjonen med Apple Car Play, der man nå får mulighet for fullskjermsvisning, samt at Apple Kart er sømløst integrert i bilens instrumentskjerm ved bruk av navigasjon. Det er i tillegg gjort utallige mindre justeringer som skal sørge for at våre kunder alltid kjører den beste versjonen av Mustang Mach-E.

– Dette er bare noen eksempler på forbedringer vi gjør med Mustang Mach-E gjennom programvareoppdateringer og formelle godkjenninger – for hele tiden å sørge for en optimal eieropplevelse. Spesielt når det gjelder tilhengervekt er det også et godt eksempel på hvordan vi lytter til kundenes ønsker og innspill, og finner en løsning på det de ønsker seg, sier Per Gunnar Berg, adm. dir. Ford Motor Norge.

Et år etter at de første Mustang Mach-E ankom Norge og Europa, får den nye helelektriske SUV-en nye fans hver eneste dag.

Siden den første store båtlasten med Mustang Mach-E ankom Norge i slutten av april 2021 til 24. april i år har det blitt registrert 7283 nye Mustang Mach-E i Norge ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken.

Nye oppdateringer av både bilens programvare, OTA-oppdateringer og annet arbeid i forhold til typegodkjenninger skal sørge for at Mustang Mach-E hele tiden skal bli en bedre bil å kjøre og eie.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer