Ford etablerer forhandler i Lyngdal

01.11.2017

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Bilservice Egersund AS om etablering av ny forhandler for Ford i Lyngdal.

Det er nå mange år siden Ford har hatt representasjon i Lyngdal og vi vet at mange kunder har savnet dette stort sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg. Bilservice Egersund AS viser evnen til å levere volumer over tid samt meget god kundetilfredshet. Det er hyggelig at Bilservice Egersund ser god forretning i Ford-samarbeidet, og nå utvider med ytterligere en Ford-forhandler.

Bilservice Egersund har bygget opp en solid Ford representasjon med et flott, nytt anlegg i Egersund. Videre tok eierne over Bay Auto i Kristiansand og Mandal i 2016. Anlegget i Kristiansand bygges i disse dager om til et komplett FordStore-anlegg og møter dermed de høyeste standardene for en Ford-forhandler.

Vi er svært godt fornøyd med utvidelsen som legger til rette for videre vekst i samarbeidet med Ford Motor Norge AS uttaler daglig leder og primus motor i Bilservice Egersund, Johnny Brekke. Ford-kunder i Lyngdal og Farsund har dessverre måttet reise langt til nærmeste forhandler i mange år. Dette vil vi nå gjøre noe med. Her vil vi ansette lokale mennesker som kjenner og tar vare på de lokale kundene. Det er en av suksessfaktorene vi har basert våre resultater på, røper Brekke som også har investor og majoritetseier Hans Petter Bøgh Hafsøe med på laget.

Vi har ambisiøse planer uttaler Brekke som ikke legger skjul på at Fords ekspansive modellprogram både på Nyttekjøretøy og Personbil og ikke minst med et bredt sortiment med 4WD gir store muligheter.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Bilservice Egersund AS v/daglig leder Johnny Brekke, Mobil 404 08 461

Ford Motor Norge v/Informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer