Ford Mustang Mach-E fra Bilservice Egersund

Bilservice Egersund AS så dagens lys i 2009


Vi var 2 stykker som lenge hadde drømt om å starte opp et eget bilverksted og i januar 09 ble drømmen oppfylt. Bilservice Egersund startet opp med 4 ansatte og har siden da måtte ekspandere en hel del.

Vi er nå en flott erfaren sammensveiset gjeng som er fordelt på Salg, Mekanisk, Karosseri og Deler. Vi har bred erfaring og flere av våre mekanikere har opp til 20-30 års erfaring.

Bilservice Egersund er en fullverdig Ford forhandler og vi utfører service og reparasjoner på alle kjøretøy, samt vi utfører EU-kontroll. Vi har også kapasitet til å ta imot kjøretøy opp til 7500 kg på verkstedet. Dette inkluderer lett lastebil, bobil etc. Bilservice Egersund reparerer steinsprut skader og bytter frontvindu på alle bilmerker inkludert bobiler. 

Da vi setter sikkerhet og kvalitet svært høyt er etterutdanning noe som er i fokus hos oss. Ettersom hver enkelt ansatt har sitt spesialfelt gjør vi vårt ytterste for å holde hver enkelt oppdatert på sine felt gjennom kursing og vidreutdanning.

Alle våre nyere bruktbiler leveres med en takst rapport ved levering. De fleste nyere bruktbiler leveres med garanti.

Dalane kommunene har en tradisjon på å stille opp for hverandre, hvilket vi også setter høyt. Vi har derfor flere sponsoravtaler med ulike lokale idrettslag for å underbygge samholdet i lokalsamfunnet vårt.

Vi er lokalisert på Tengs hvor vi har bygget et nytt servicebygg.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester så klikk deg inn på de ulike sidene. Ta også gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon. Du kan også bestille prøvekjøring eller bestille time på verkstedet via vår hjemmeside.

E-post: [email protected]

Telefon: 48 00 80 00

Kontakt ossSe alle våre kampanjer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer