Bilservice Egersund

Velkommen til Bilservice Egersund

Hos Bilservice møter du hyggelige mennesker som har greie på bil og kunnskap om markedet.

Vi er et autorisert Ford Verksted og vi sørger for at bilen får driftsettersyn i henhold til produsentens anvisninger, og benytter kun originale reservedeler.

Ta kontakt med oss idag for en hyggelig bilprat! Du finner oss i Høljebakkane 1a og vi kan nås på telefon 48 00 80 00 eller e-post [email protected]. • Ford EcoSport Egersund
 • Brukte biler

  Ford Approved tilbyr kunden et bredt utvalg Ford bruktbiler av høy kvalitet fra alle Ford sine forhandlere. For å ha ro i sjelen så kan vi tilby den samme service og support som du kan forvente som en ny Ford bil kunde.

  Se våre bruktbiler her


 • Dekkskifte Egersund
 • Service

  Velkommen til FordService! FordService inkluderer en rekke tjenester som gir merverdi til ditt eierskap og gjennom dette vil du få det meste og det beste ut av din Ford under hele den tiden du har bilen.

  Bestill verkstedtime


 • Ford Transit 2T
 • Transit Senter

  Bilservice Egersund Transit Senter er ditt nye profesjonelle varebilsenter i Egersund. Vi har alt du trenger – på et sted.

  Kjøp av nyttekjøretøy er en stor investering, og derfor er det viktig å velge riktig. Vi gir deg eksperthjelp og gode råd slik at du kan ta den riktige avgjørelsen. Fra maksimal nyttelast til høyde under taket, til lastekapasitet til drivstoffeffektivitet. Vårt dedikerte personale på nyttekjøretøy kan fortelle deg alt du trenger å vite om alle bilene fra Ford enten det er en Transit eller en Ranger.

  Kontakt oss


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser