Ford Firmabil

Kjøp din neste firmabil hos Bilservice Egersund

Bilservice Egersund AS tilstreber å kunne tilby våre firmabilkunder ekstra god service.

Vi vet at firmabilen er nødvendig for driften av virksomheten deres.

Våre firmabilselgere vil sørge for at dere får riktig rådgivning og veiledning ved kjøp eller leasing av deres neste firmabil.

Du kan finne alle våre firmabiler her. Dersom du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om hvilken bil som best passer din bedrift, ta kontakt med oss idag.

E-post: [email protected]

Telefon: 48 00 80 00

Kontakt oss

FORD NYTTEKJØRETØY

Ford har et stort utvalg modeller bygget for alle typer jobber og har opparbeidet seg et velfortjent rykte når det kommer til kapasitet og kvalitet. Vi kan hjelpe din bedrift med å finne den riktige modellen for dere og kan tilby flere ulike finansieringsmuligheter.

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter og deres behov. Nedenfor vil du finne mer informasjon noen av tjenestene vi tilbyr bedriftskunder og du kan ta kontakt med oss når som helst for mer informasjon og et godt tilbud til din bedrift.


Våre Ford nyttekjøretøy

 • Transit Custom
 • Transit Custom

  Transit Custom har alltid vært kjent for sin kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet samt det overlegne nivået på design og håndverk. Nå tilbyr den et enda bredere utvalg av smarte funksjoner og teknologier.

  Nå også med forbedret effektivitet takket være et tilgjengelig utvalg av avanserte diesel- og hybridalternativer.

  Les mer om Transit CustomPrisliste


 • Transit Van
 • Transit

  Smartere, mer praktisk, med tilkoblet teknologi. Mer kraftfulle og effektive motorer. Et slående nytt design, og viktigst av alt, forbedret lastekapasitet. Dette er nye Ford Transit.

  Les mer om TransitPrisliste


 • Transit Courier
 • Transit Courier

  Spreke nye Transit Courier er den mest kompakte modellen i Transit-serien, men har de samme velkjente praktiske egenskapene som de større modellene. For eksempel har den lasterom på hele 2,3 kubikkmeter, og rommer dermed mer enn noen annen varebil i sin klasse.

  Den nye versjonen er også full av avansert teknologi. Den har systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og stemmestyring som gjør at du kan holde fokus på veien. Motorene er også oppgradert, så bilen er mer økonomisk i drift enn noensinne.

  Les mer om transit CourierPrisliste


 • Transit Connect
 • Transit Connect

  Med et lekkert nytt utseende, fullstendig oppdatert interiør og mer avansert teknologi enn noensinne, er det tydelig at Transit Connect har tatt steget opp på et nytt nivå.

  Transits velkjente kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet er intakt, med fleksibel seteløsning for forsetepassasjer. Med mulighet for kort og lang akselavstand, som gir anledning for volumer opptil 3,6m³ (VDA) og lastekapasitet fra 520-890 kg. Dette er nå en ekstremt funksjonell varebil i 1-tonnsklassen, utstyrt med nyttig kjøreassistanseteknologi – teknologier som gir føreren kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåker og kontrollerer hastigheten, og ivaretar sikkerheten til fotgjengere.

  Teknologien gir også bedre drivstofføkonomi og lavere utslipp, og dermed lavere driftskostnader.

  Les mer om Transit ConnectPrisliste


 • Transit Chassis Cab
 • Transit Chassis Cab

  Nye Ford Transit Chassis tilbyr det beste innen Transit-fleksibilitet. Bilen kan skreddersys for å passe dine jobb-behov, enten du trenger et flatt lasteplan, tipp, kjølebil eller nesten alt annet. Uansett behov, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis noensinne.

  Les mer om Transit Chassis CabPrisliste


 • Ranger Wildtrak
 • Ford Ranger

  Nye Ford Ranger er bygget med et klart formål – få jobben gjort. Europas mestselgende pickup har mer teknologi enn noen gang, og den hjelper deg å arbeide smartere. Avanserte systemer inkludert trafikkskiltgjenkjenning, filskiftevarsler og parkeringssensorer hjelper deg å følge med på hva som skjer rundt deg og gjør deg tryggere på veien. Annen teknologi som bakkestartassistanse, hill descent control og aktiv parkeringshjelp bidrar til å gi deg full kontroll over bilen.

  Les mer om RangerPrisliste


 • Ranger Raptor
 • Ranger Raptor

  Helt nye Ranger Raptor er avlet frem for topp ytelse i terrenget. Dette er en bil som er utviklet fra bunnen av for å være herre over ethvert miljø, og den er noe helt for seg selv.

  Så snart du setter deg i de skreddersydde setene, merker du at dette ikke er noen vanlig pickup. En rekke avanserte teknologier og smarte systemer leverer en suveren kjøreopplevelse, og det kraftige terrengstyrings-systemet er kun et knappetrykk unna

  Les mer om Ranger RaptorPrisliste


 • Transit Minibuss
 • Transit Minibuss

  Nye Ford Transit Minibuss kan transportere opptil 16 passasjerer komfortabelt og med stil. Den nye minibussen er full av nyttige teknologier, som gjør kjøreturen bedre både for sjåfør og for passasjer. For første gang gjør et innebygd FordPass Modem det mulig for deg og passasjerene dine å ha 4G Wi-Fi, samt å få Live Traffic-oppdateringer sendt direkte til navigasjonssystemet.

  Les mer om Transit MinibussPrisliste


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer