Samtykke

I denne seksjonen kan du administrere preferansene dine.

  1. Vi bruker informasjonskapsler for å drive nødvendige funksjoner på nettstedet, for eksempel for lastbalansering, kontaktskjemaer og navigasjonsfunksjoner.

  2. Disse informasjonskapslene samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. For eksempel gir det oss mulighet til å se hvilke sider besøkende går til oftest, hvor raskt sidene lastes inn og om de får feilmeldinger fra nettsider. Vi lagrer en generert identitet som linker dine sider til et besøk og for å identifisere unike besøkende. Dette vil bli satt til å utløpe om 26 måneder.

  3. Disse informasjonskasplene lar nettstedet huske valg du tar. Dette inkluderer søk gjort på nettstedet og lagrede kjøretøy du har bedt oss om å huske.

    De kan og brukes til å tilby tjenester du har etterspurt, som for eksempel å se på en video.

  4. Konvertingssporing hjelper oss å måle våre markedsføringskampanjer. Vi bruker og noen verktøy som sporer brukeropplevelsen på nettstedet vårt for å identifisere forbedringer i brukervennlighet. Disse informasjonskapslene brukes til å levere innhold og annonseringer som er mer relevante og passer for deg og dine interesser. Informasjonskasplene er vanligvis plassert av annonseringsnettverk med tillatelse fra nettstedets operatør. De husker hvilke nettsider du har besøkt og denne informasjon blir delt med andre organisasjoner som for eksempel annonsører. Ganske ofte blir målretting av informasjonskapsler koblet til nettstedfunksjonaliteten som tilbys av de andre organisasjonene.

    Vi kan og bære Web Beacons som er plassert av tredje-parts annonsører. Disse innehold ikke noe personlig indentifiserbar informasjon og blir bare brukt for å spore effektiviteten til en bestemt kampanje.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer